Kraamzorg Jessie

"Waar de magie begint"Wil je ook je ervaring delen? Stuur je verhaal naar: info@kraamzorgjessie.nl

Ervaringen:

 "Wat hebben wij genoten van onze kraamweek met Jessie!"

Na een aantal dagen ziekenhuis met ons dysmatuurtje Fender mochten wij eindelijk naar huis.  Een geweldige nazorg van Jessie voor moeder en kind. Fijne gesprekken en adviezen , humor en heerlijk gegeten! Een echte aanrader dus. Jessie nogmaals grote dank voor deze super tijd!

Liefs Mandy , Syts & de kids
"kraamzorg Jessie is een echte aanrader."

Jessie is een vakvrouw in hart en nieren. Ze zorgt heel goed voor moeder, kind en vader. leert je alle truckjes als je net moeder bent voor het eerst.

Wij hebben een top week gehad met Jessie en ze heeft ons met veel zelf vertrouwen achter gelaten. bedankt voor deze gouden week ❤

- Familie Stuiver- 

"Ze heeft ons met veel zelf vertrouwen achter gelaten."


Lieve Jessie,

Wat hebben wij een geluk gehad met jou in onze kraamweek. Je hebt ons niet alleen geholpen met het huishouden, het smeren van beschuit met muisjes, de fruithapjes
en de verzorging van Jins, maar ons met name ook voorzien van handige adviezen om ons voor te bereiden op de bijzondere tijd als ouders van Jins.
We hopen dat je nog jaren gezinnen in hun kraamweek kan bijstaan en wellicht over een tijdje nogmaals bij ons ;)
Liefs,
Gerben, Andreja en Jins

“We hebben de kraamweek als een hele fijne week ervaren. Jessie is een ontzettend lieve en warme vrouw en paste erg goed bij ons gezin. De klik was er direct.”

“Jessie houdt van doorpakken, en ook neemt ze de tijd om even met je te zitten kletsen. We hebben goede gesprekken gevoerd, gelachen en was er ruimte voor een traan. Jessie heeft ons echt in onze waarde gelaten, waardoor er ruimte was voor alles. Ze ging erg lief om met de “kraamtranen” en heeft ook erg goed voor onze zoons gezorgd terwijl wij even een dutje gingen doen. En wat heeft ze een wassen gedraaid, wat fijn om dat in die week los te kunnen laten.

Daarnaast beschikt Jessie over veel kennis, zet deze in, denkt goed met je mee en kijkt naar alternatieven. Dit was erg helpend.
We kijken zeer positief terug op de kraamweek en hopen dat wanneer we nog een baby’tje krijgen, Jessie dan weer bij ons kan komen kramen.


Familie Rijpma”"Jij bent goud waard!"

3 augustus 2022 mochten wij trotse ouders van Peter Auke worden!
Na 3 dagen verschillende kraamverzorgsters te hebben gehad kwam de maandags Jessie.
Vanaf het begin voelde het goed en vertrouwd. Net wat wij nodig hadden na een rumoerige start.
Ik moest het vertrouwen in mijn lichaam heel erg terug krijgen en hier heb jij mede voor gezorgd!
Ons hondje Diesel werd vanaf het begin overal in betrokken.
Onze kraamperiode hebben wij als erg prettig ervaren!
Heerlijk om het nu met zijn 3tjes te doen! Maar stiekem missen we Jessie ook wel eens voor hetgezellige praatje!
Bedankt! 🍀
Jessie, jij bent goud waard!

 Lieve Jessie,
Onze kraamweek had niet beter gekund. Je bent een topvrouw met een hart van goud en passie voor je werk.
Jessie heeft ons op alle vlakken geweldig bijgestaan in de kraamweek. De zorg naar onze kleine en ons was ontzettend goed. Ze was als een vriendin in de gesprekken en ging enorm fijn om met de kraam emoties. Door de tips en tricks die we van Jessie kregen, voelde alles al snel vertrouwd. Ook heeft ze geweldig geholpen met de borstvoeding.
Kraamzorg Jessie is een echte aanrader! Voor een tweede kindje zouden we ons geen betere kraamzorg kunnen wensen en hopen we dat ze een plekje vrij heeft.


Jacqueline, Daan en Indy


Lieve Jessie,
Wat kijken wij terug op een mooie kraamweek met jou! Je bent zo ontzettend lief voor ons alle drie geweest. We hebben veel van je geleerd en met elkaar gelachen en gehuild. Zo waardevol, duizend maal dank!
Liefs,
Yde, Judith & Nena ❤️
E-mailen
Instagram